oli kun ehdin lopulta hakemaan isot kirjeeni, joista posti oli jättänyt hakulaput loppuviikolla. Meidän posti kun on asiamiesposti ja auki viikonloppunakin.
SNYn paketti:
926702.jpg
7 veljestä suurkerät, 6 pussia Kool-Aidia (yksi näköjään jäi muitten taakse, eli kyllä ne perille tulivat kaikki), lehmäkarkkeja ja ihana oranssi Anne Geddes -kortti. Kiitos taas! Mainio paketti!
Nyt pitää tutkailla tuota Kool-Aidia... pitääkö kerät purkaa vyyhdiksi kun niitä värjää? Blogeissa olen nähnyt mainioita värituloksia tuolla, saas nähdä mitä noista tulee. Uskoisin, että tuollaiset "värjäämättömän" väriset, kuten valkoinen ja harmaa värjääntyvät helpoimmin...
*muoks* Haa, ohjeen löysin.  Taidan testata tuota mikroaaltouunivärjäystä. Ja juu, pitää ne kerästä vyyhdiksi saada. Pitänee mennä äidille ruikuttamaan että apua tarttis... *muoks*
*muoks2* Nyt osaan tehdä linkkejä :o) Kiitos avuliaalle tietokonegurulle. Mut on helppo saada vaikuttuneeksi. *muoks2*
Book Depositoryn ostoslakkoa edeltävä viimeinen kirja kuhni matkalla niin pitkään, että ehdin laittaa sähköpostia Englantiin. Pahoittelivat ja lupasivat uuden jollei vieläkään kuulu... no tulihan se sitten saman tien:
926705.jpg
Kauniita ja haastavia ohjeita.
Mutta ensin pitää värjätä.