Vaikka minä olenkin se ilonpilaaja, joka ei oikein enää jaksa näitä pyhiä. Lomalla voisin kyllä olla vaikka kuinka pitkään.
Nojoo, selailin tuossa välipäivinä taskulampun valossa vanhoja kirjoja (kun kummilapsi nukkui mun sängyssäni ja minä sohvalla ja valoja ei raaskinut laittaa päälle, sen takia taskulamppu):
1176611.jpg
Päällimmäiset kolme pikkukirjaa ovat mummun vanhoja, ja pakko ne oli vanhemmilta konfiskoida. Eipä nuo jutut vanhene.
Tämä sitten valmistui kanssa. Talvi ja musta villalanka eivät ole paras yhdistelmä, sen takia se oli niin hidas.
1176605.jpg
Ja itsen kuvaaminen on hankalaa, vaikka on lankalaukaisinkin. Novitan Isoveli lankaa, 7,5 koukku, inspiraatio Stitch'n'Bitchin Koukussa -kirjan Systeemi hatuttaa pipasta. Tehty aika monta kertaa, ja lopuksi kyllästytty ja annettu vain mennä, kun täysin erilaiselle langalle tehty ohje ei sitten todellakaan toimi. Jos olisin itselleni tehnyt niin ilman muuta siinä olisi se anarkia-A mutta kaveri halusi tuon erään suomalaisen love metallia soittavan bändin logon siihen. Tarkoituksella se on tuolla reunan alla.
Sitten jurppii yhden Tallinnasta ostetun langan kohtalo. Ostin kaikki mitä kaupassa oli, eli 250 g, ja paahdoin menemään kummilapselle neuletakkia. Onneksi mittasin, mutta missä välissä se mokoma kirppu on venynyt niin paljon että 6-7 vuotiaan koko on pieni. No, täyttäähän lapsi loppiaisena seitsemän. Mutta silti! Meni sitten purkuun, ja kai siitä tulee slipoveri kun lankaa ei ole enempää.
*muoks* Dropsin sivuilta löytyi pelastus sille Tallinnan langalle, neuletakki johon pitäisi mennä 250 g, tiheys täsmäsi ohjelankaan kun otin isommat puikot. Nyt on jako edessä, se neulotaan yhtenä kappaleena. Jos vielä vähän ennen kuin menen nukkumaan... tosin tarttis pyöröpuikon, kun silmukoita alkaa olla liikaa yhdelle puikolle. Vitosen pyöröpuikkoa ei huushollista näytä löytyvän. *muoks*