Narinaa siitä Hesarijutusta... tai siis siitä, että onhan se nyt niin kamalaa, että suosituimmat blogit ovat sellaista hömppää kuin käsitöitä ja muotia. *se joka ei lue sarkasmia tässä, jättäköön lukematta* Kun hei oikeesti, ihan oikeita tärkeitä asioitakin blogataan niin miten voi olla että naiset ovat taas menneet tämänkin asian pilaamaan ja lukevat tilastot täyteen hömppää ja humpuukia kun toiset sydänvertaan vuodattavat oikeista tärkeistä asioista... Hohhoijaa. Menkää oikeasti pois kaikki pillittäjät, itkekää edelleen yksin vessassa sitä kun ei kukaan tajua kuinka viksuja olette eikä edes teidän bloginne ole maailman suosituin. Vaan jotkin hömpötysblogit.
Kiitos. Menen nyt paheksumaan itseäni kun olen noin inhottava. Enkä tajua millä on oikeasti väliä.
------------------------------------------------
Joo. Minä olin talvilomalla Helsingissä. Tulin tänään takaisin ja melkein käännyin ovella. Meillä on julkisivuremontti. Piikkaavat parvekkeita alas. Onneksi on pitkät pyhät tulossa. Ja pääsenpä ylös aamulla kun jyrinä alkaa.
Mutta tämä tuli valmiiksi:
1388604.jpg
Dropsin kesämalli ja lanka Virosta, merinovillaa. Malliin lisäsin kahden silmukan palmikon tuohon pitsikuvion päähän. Loppulangasta pitää tehdä kuulemma pipo, jonka reunaan noita pitsikuvioita.
Käytiin katsomassa Domus Pompeiana, sen takia kummilapsella on Medusan pää -tarra t-paidassa.
Hämmästelin itsekin, kun pysyin poissa lankakaupoista tällä reissulla.