ovat sitten ainakin suurpyhien osalta paketissa. Ainakin pidän kuusen Nuutinpäivään asti jolleivat kaikki neulaset putoa ennen sitä. Olen muistanut kastellakin sitä tänä vuonna, kuusta nimittäin.
Yksi joululahja oli omatekemä, kun en malta odottaa vaan annan työn valmistuttua sen pois, jos olen jollekulle tekemässä. Nyt voi laittaa kuvatkin kun lahja on jo saajalla. Tässä yksityiskohtaa:
316592.jpg
Ja tässä koko huivi, tosin kasassa:
316588.jpg
Kun tuli pitempi kuin kuvittelinkaan. Tuo on sellainen turhuus joka vaan kääritään kaulaan tai mihin kääriikin. Noin harva ei varmaan lämmitä paljoakaan, tosin se on kyllä villaa. Eli ne Novita Florican vuosikertalangat vintin kätköistä. Valkoista, harmaata ja mustaa jäi vielä, ja paria muuta väriä pienet nyttyrät. Saaja oli kovin iloinen, ja tajusi heti mikä tuo on.
Suuret kiitokset sille jollekulle joka oli laittanut tuon kolmikerroksisen kukan ohjeet nettiin... laitan heti tarkan kiitoksen kun muistan/löydän sen. Ja muu ohje olikin omasta päästä, ja innoitus oli Josefssonin yhden luettelon kansikuvassa.