menossa kolmas viikko. Ihan se ja sama millaista säätä pitää, enhän mä ole sitten helmikuun nähnyt kämpästä ulos, ja jos kelit pilaa loman... asennevammaan pitää hakea lääkettä :o) No joo... pitää myöntää että tuossa tulevana perjantaiaamuna siinä ennen kymmentä lähtee kone Hki-Vantaalta kohti Italiaa ja Riminin kenttää. Mä olen menossa tänne. Ja, kuten aina, myös maailman kauneimpaan kaupunkiin:
1834314.jpg
Mutta juu. Taas tuli tälläinen tehtyä:
1834229.jpg
Eli Swallowtail Shawl, lanka on Schoeller & Stahlin Wollfrauen, joka on 100 % merinovillaa, puikot nro 3. Väri on aika lähellä jotain varmaankin lampaan omaa väriä, sellainen harmaanruskea. Siinä noin suunnilleen 55-60 grammaa meni. Kukat on kallionauhuksia, musta ne on sangen dramaattisia tuolla taustalla.
Ja tämä:
1834232.jpg
Naisen pitsitoppi (nro 12) Modan numerosta 3/2008, lankana kirpparilta ostettu Finlaysonin Karoliina 85 % puuvillaa ja 15 % viskoosia, vitosen puikoilla. Olisko oliivinvihreä. Neuloessa ajattelin että ihan idiootit nuo kädentien kavennukset, mutta itse asiassa ne on tosi pätevän näköiset. Pääntie ei oo mun erityissuosikkimuotoiseni, mutta ajattelin että tuohan toimii aika hyvin valkoisen pitkähihaisen teepaidan kanssa.
Huivivaihtohuivin aattelin ottaa mukaan reissuun... uskaltaisko koneeseen viedä vai konfiskoiko sen joku turvatarkastaja. Se saa olla siemenenä lankalöydöille.