Huomenna sitten takaisin töihin kesäloman jälkeen. Tuntuu sille, että pitää kysyä aamulla "pitäiskö mun olla täällä?" ja "muistaako kukaan mitä mä teen täällä?". Ei terve ruumis työtä kaipaa.
Sen pitäis olla jossain... vaikkapa Italiassa. Mua ei aivastuttanut koko viikolla kertaakaan, enkä sitten viitsinyt ottaa antihistamiiniakaan. Ja eilen sitten alkoi pärskintä kun kotiin pääsi. Ei, se ei ole pölykoirien takia, koska mä siivosin ennen lähtöä.
Mutta, ennen kuin lähdin, sain koottua ja lopetettua uuden sukulaisen villapaidan.
872498.jpg
Malli 47 Modan numerosta 3/2007 sen verran muutettuna, että tein nappikaitaleen olalle. Kauhistuttaa ajatus, että vauvan pään yli kiskotaan poolokaulusta. Ja resorit neuloin kokonaan kiertäen. Koko on 68 cm, mä en usko pieniin vaatteisiin... Lanka on Grignasco Flavia Baby -lankaa, puikot 2½ ja 3, lankaa meni vähän yli 100 g, eli vähemmän mitä ohjeessa ollutta. Väri on ehkä hiekka, numero 901 näkyy lukevan lapussa.
Sitten Italiasta, Riminin markkinoilta:
872502.jpg
Kympillä yhteensä. 250 g tuota Stellaa, 45 % viskoosia ja 55 % polyamidia, ja se näyttää sille että värikkäitä langanpätkiä on tungettu vihreän sukkahousun sisään. 350 g tuota Lane Grawitz'ia joka on 80 % kid mohairia ja 20 % polyamidia. Valosta riippuu onko se jännä kellanruskea, vähän kamelin väri, vai ällö pierunvärinen. Oikeasti. Lankavalikoima oli aika heikko siellä markkinoilla, mutta vähän kaihertaa etten ostanut vielä laatikollista omituista muovinarua. Se näytti kukkakaupan muoviniinelle ja värit oli ihan pökerryttävän kamalat, mutta olis niistä varmaan jotain saanut. Tosin matkalaukun sulkeminen oli niin hikinen urakka, että saattoi olla hyvä kun jätin ne sinne. Sain sitten ostettua kenkiä :oD