mitä sitä muutakaan keksii nyt sanoa. Eilen oli posti jättänyt kortin että isokokoinen kirje odottelee postitoimipaikassa. Juu:
1310423.jpg
Jonka sitten avasin:
1310424.jpg
Regiaa, jota olen vaan hypistellyt, ja ihanaa käsinvärjättyä villasekoitetta, aivan loistava väritys. Ja ihanan kauniit ja sileät eebenpuiset sukkapuikot, uskomattoman tuntuinen tuo niitten pinta. Sekä Fab four kortti :o) Minä tulen Beatlesista aina hyvälle tuulelle. Kiitos SNY, niiaan maahan asti! Ihana paketti!
-------------------------
Eilen oli mainion uuden addiktion alku: olin työkavereitten kanssa helmityökurssilla. Sellainen yhden illan tutustumisjuttu, teimme ja tutustuimme tarvikkeisiin ja työkaluihin. Nyt vallan kihelmöi että sit vois sitä ja sellasta ja tällästä ja niin edelleen... Helmimeri oli ihan taivas.
1310419.jpg
Siinä on ID-kortille ja avaimelle vähän hienompi nauha, sinisiä ja hopeisia lasihelmiä. Ja korviksissa on siniset lapis lazuli-sydämet ja niitä hopeisia lasihelmiä. Herätti työpaikalla positiivista huomiota tuo nauha (no juu, esittelin tietenkin että ihanuusieilenitetehty) ja todettiin että onneksi ollaan suhteellisen rauhallisessa työpaikassa, kun ei tuossa ole semmoista "ruotsalaista" turvalukkoa. Sitä mikä aukeaa jos joku yrittää kuristaa. Tai menen kiipeilytelineeseen tuo kaulassa. Tai jätän sen hissinovien väliin. Tai jotain. Mun ongelmani on tuon avaimen liottaminen ruuassa lounasaikaan... No, sen seurauksena voi korkeintaan kuolla nolouteen kun vaatteet on sitten siinä ruuassa.