siis kädentaitomessuilla Pirkkahallissa. (Juu ei tamperelaisen suuhun sovi Tampereen messu- ja urheilukeskus vai mikä sen nimi muka nykyään on.)
1072284.jpg
Ostin oranssia Mamboa joulupukille (kumma kyllä sen väri on tuossa kuvassa oikeastaan parempi kuin livenä sähkövalossa) ja piti se sitten puikoille heti saada. Jos tuo tuli Ainon tilalle, niin sanoisin että hyh hyh Novita. Minen tykkää. Sivillaa Wetterhoffilta kun oli tarjouksessa. Meissä kaikissa asuu sulovilen. Sitten tuota Melliä kahta erilaista ja se kimalteleva mytty on heijastinlankaa, kauhavalaiset olivat tehneet heijastintupsuja houkutukseksi. Sitten tuon punaisen huopakukkaron (Norma) ihminen tartti. Mihin, on sitten ihan eri asia. Samoin sen huopakukkaron päällä olevan lasikorun, tuommoiset jäivät viime vuonna kaihertamaan kun en ostanut, ja onneksi löysin tekijän uudelleen. Korttikuitissa lukee Tarja Rautiainen, kun en nyt muista ihan varmasti että oliko se tekijän nimi. Ja tarjouksesta askartelulehti. Siellä on lasten askarteluliite, ja tunnen yhden kuusveen joka mieluusti askartelee sen liitteen läpi.
Ostin vielä tupasvillapohjalliset sukulaislapsille ja pöllö jätin lompakkoni sinne myyntipöydälle kun puhuin puhelimeen maksaessani. Suuri kiitos ja kumarrus sille Suotar -tupasvillatuotteiden myyjäherralle, joka hoiti lompakon infoon. Ei mennyt hyvä shoppailufiilis piloille.
Olis sieltä vaikka mitä voinut ostaa, mutta oli pakko vähän hillitä. Jos kelit Suomenlahdella suosii, on ensi lauantaina edessä Tallinnan käsityöliikkeet. Nyt olis tarvetta sellaiselle taiteltavalle mummojen vetolaukulle. Ihan varmuuden vuoksi. Mitäänhän en tartte.